Copiii – mesageri ai florilor


Asociez imaginea copiilor dumneavoastră cu florile fiindcă, asemeni lor, sunt firi firave şi sensibile. Mă simt uneori copleşită de bunul simţ şi de frumuseţea lor interioară şi cred că toate acestea vi se datorează. Aş face orice pentru zâmbetul lor minunat.

În fiecare vorbă, în fiecare gest de-al lor, se regăseşte educaţia deosebită pe care le-o daţi. Au atâta nevoie de atenţia şi de grija dumneavostra !

În ceea ce mă priveşte, prin activităţile extraşcolare şi şcolare pe care le derulez, urmăresc înlesnirea accesului copiilor la informaţie, punându-le la dispoziţie  metode şi instrumente variate, inedite, care le oferă şansa de a pătrunde într-o lume nouă, diferită de cea pe care au cunoscut-o până acum, guvernată de cultura şi civilizaţia europeană.

Dacă măcar o fărâmă din toate acestea le va influenţa, în mod pozitiv, viitorul, înseamnă că munca noastră nu a fost în zadar şi că noi am fost înzecit răsplătiţi prin realizările şi entuziasmul lor.

Pe pagina Educaţie plastică desenele copiilor sunt invitaţii către această lume mirifică sub denumirea Copiii-mesageri ai florilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s