Festivalul”Hai la teatru” editia a VIII-a la Teatrul Luceafarul


Trupa”Licuricii” a clasei I B a obţinut două premii de interpretare pentru rolurile Mirciulică şi unchiul la Festivalul”Hai la teatru” editia a VIII-a de la Teatrul Luceafarul. Succesul se datorează însă tuturor copiilor fiindcă a fost o muncă de echipă. Micii licurici au împletit distracţia cu colaborarea şi susţinerea reciprocă şi au realizat un spectacol de debut remarcabil, cu atât mai mult cu cât ei au fost prima trupă intrată în concurs la categoria I-IV. Îi felicit din toată inima pentru curajul şi talentul lor artistic, pentru frumuseţea şi delicateţea lor sufletească şi pentru că au reuşit să realizeze spectacolul într-un timp record, în joacă, jonglând cu nonşalanţă între lecţiile la vioară sau de pian, de română şi matematică şi…luptându-se cu câte o răceală….rebelă.

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

 1. bamboo
  Mar 22, 2013 @ 19:15:57

  Cred ca felicitarile se cuvin in primul rand Doamnei care a avut incredere in ei si a stiut sa insufle copilasilor atat de mici ideea si placerea de a fi o echipa. Acesta este unul din lucrurile extraordinare, dincolo de seriozitate si bunavointa. Pe scena copiii s-au sprijinit reciproc si lucru demn de laudaeste ca s-au descurcat absolut singuri.
  Felcitari si parintilor pentru efortul depus in a-i duce/aduce la repetitii si pentru munca de acasa. Desi au fost doar doua premii, spiritul de echipa si colegialitatea si-au spus cuvantul.
  Multe-multe felicitari copilasilor care sunt actori mici dar oameni mari, copii cu un deosebit talent, seriozitate si dotati sau poate doar “inarmati” cu multa multa perseverenta.
  Cu dragoste se poate face orice, imposibilul devine posibil iar obstacolul o simpla provocare.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s