Realizări

22 februarie 2013

  • Elevele : Maya Iacobitz, Andreea Baban, Martha Tomozei, Tora Hamre şi MihaelFotografie0754a Bunduc au primit din partea doamnei profesor Claudia Groza, coordonatoarea concursului “Povestea fulgului de zăpadă”, câte o revistă sau o carte drept premiu.
  • Andreea Baban a absolvit Cursul Internaţional de Măiestrie Interpretativă, susţinut de profesor Andreeas Henkel din Dresda-Germania.

18 ianuarie 2013

  • La concursul”Visuri de copil pe aripi de toamnă” desfăşurat la Râmnicu Sărat în 30 noiembrie 2012 eleva Tora Hamre a obţinut premiul al II-lea şi eleva Maya Iacobitz menţiune.

15 ianuarie 2013

  • Elevii: Andreea Baban, Carina Sandu, Mihaela Bunduc şi Abel Roman au reuşit să realizeze câteva interpretări minunate, încărcate de emoţia şi sensibilitatea specifică elevilor care se confruntă cu primul concurs derulat pe o scenă din viaţa lor. În plus Tora Hamre a obţinut premiul al II-lea la acelaşi Concurs de interpretare eminesciană “Floare albastră”

21 decembrie 2012

  • Un grup de elevi din clasa I B au participat la Concursul Naţional Sărbătorile iernii-Cel mai frumos brad! ediţia a IV-a-decembrie 2012 inclus în Calendarul activităţilor Educative la poziţia 503, avizat MECTS/2011. Brăduţii se regăsesc în filmuleţul de pe pagina Educaţie plastică. Toţi participanţii s-au străduit şi au realizat mici opere de artă în ipsos în viziune proprie şi au fost recompensaţi cu diplome de excelenţă.Hamre Tora
  • La Concursul Interjudeţean Monumente istorice-mărturii ale trecutului localităţii mele  înscris în Calendarul Activităţilor Educative Regionale şi Interjudeţene, poziţia 12/2012, secţiunea educaţie plastică-învăţământ primar,  eleva Tora Hamre a obţinut premiul I şi elevele Mihaela Bunduc şi Martha Tomozei au obţinut menţiuni.
  • Elevele Carina Sandu şi Martha Tomozei au susţinut, alături de colegii lor din corul Juniorii Operei dirijat de Raluca Zaharia, o serie de concerte de colinde la Palas, Opera Română, Ateneul Tătăraşi, etc.

22 noiembrie 2012

  • În luna noiembrie Tora Hamre a fost invitată la TVR Iaşi la emisiunea Bună dimineaţa, Moldova !, a dat un interviu la postul Radio Iaşi, a fost invitată la workshop-ul Modalităţi practice de dezvoltare a inteligenţelor multiple la copii, activitate realizată în cadrul unui proiect Grundtvig şi la un seminar de comunicare al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” pentru a vorbi despre tablourile sale care au fost şi expuse în cea de a doua expoziţie personală de la Ateneul Tătăraşi.
  • Eleva Tora Hamre a primit ca premiu din partea Asociația Europanet Iași  o diplomă şi un pinguin pentru desenul care ilustrează valiza lui Emil Racoviţă din cadrul expoziţiei „Emil Racoviță: un pionier în colaborarea româno-belgiană” care a fost organizată la Muzeul Unirii din Iaşi.Expoziția face parte din Proiectul româno-belgian „Belgica.2012”. Parteneri în cadrul acestui proiect sunt Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Asociația Europanet Iași– din România, iar din Belgia organizațiile „New Belgica” și ADR Vlaanderen/ The Open Network for community developement.

19 noiembrie 2012

Fotografii de la festivitatea de premiere a concursului Culorile toamnei:

 

 

 

 

 

3 noiembrie 2012

La Concursul naţional “Culorile toamnei” organizat de : Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi” Iaşi şi http://www.activitaticreative.com avem două premiante:

HAMRE TORA ELIZA – premiul II şi :

  • Cartea Brâncuşi din Seria Români celebri de la Editura Gama;
  • Cartea Scooby-Doo – Super benzi desenate pentru copii;
  • Cele mai mari succese din LazyTown VCD de la Media Service Zawada

BABAN LAVINIA ANDREEA – premiul III şi :

  • Cartea Brâncuşi din Seria Români celebri de la Editura Gama
  • Revista În galop de la Media Service Zawada Cele mai mari succese din LazyTown VCD de la Media Service Zawa

Celelalte fetiţe care au participat primesc cartea Culorile toamnei adeverinţa de publicare şi de participare la cuncurs.

Perioada expoziţiei “Culorile toamnei”:1 – 30 noiembrie 2012 (locaţie “Biblioteca “Gh. Asachi” Iaşi)

Juriul: artist plastic Diana Condurache, Mihaela Albianu (www.activitaticreative.com) şi Anca Donose (Biblioteca “Gh. Asachi” Iaşi)

27 octombrie 2012

Fotografii de la primul vernisaj al Torei Hamre:

Cateva dintre tablourile micutei artiste:

 

 

 

 

12 octombrie 2012

Corul Juniorii Operei – Gala Extraordinară

Mi-am dorit întotdeauna să le deschid elevilor mei calea spre nou, să-i ajut să descopere lucruri inedite, care să le dezvolte sensibilitatea şi gustul pentru frumos. Toată veselia care străluceşte în ochii lor în momentul participării la toate aceste evenimente se revarsă, ca o ploaie de irizări sonore, în sufletul meu şi asta îmi dă forţa necesară de a o lua mereu de la capăt. Realizările lor sunt deopotrivă mândria părinţilor dar şi a clasei noastre şi de aceea cred că trebuie menţionat faptul că elevele Tomozei Martha şi Sandu Carina fac parte din corul Juniorii Operei, un cor foarte apreciat care a susţinut un moment artistic în cadrul Galei Etraordinare de la Opera Română din Iaşi.

Leave a comment